Vi har mange kulinariske traditioner i familien. Én af dem er påskesuppen med 9 slags grønt, som vi spiser skærtorsdag aften. Falder påsken tidligt, kan det være et problem at finde de friske urter, som skal med i suppen. Så må vinterens sidste blade af grønkål og rosenkål, lidt porrer og den grønne top af knoldselleri holde for sammen med persille og purløg samt de første, fine blade af skvalderkål, ramsløg og mælkebøtter. For 9 slags grønt skal det være, og 9 slags blev det – også i år! Når suppen serveres, svømmer de smilende æg som små sole i alt det vitaminfyldte grønne.
Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere på https://www.interreg5a.eu/. Ligeledes har URS og følgende kommuner bidraget finansielt til projektet: Tønder, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg.
Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere på https://www.interreg5a.eu/. Ligeledes har URS og følgende kommuner bidraget finansielt til projektet: Tønder, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg.
Skærtoft 2
6440 Augustenborg
CVR nr: 34242070
Tlf.: 70 60 20 32
als@skaertoft-skovhau.dk
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.